Search
Close this search box.

„Otvori mi prozore“

„Otvori mi prozore“ – prozore za novi dan, prozore za nove izazove, prozore za nova znanja i druženja, prozore za nove radosti, za nove pobjede. Naziv i poruka sinošnjeg kulturno – umjetničkog programa koji smo upriličili povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Osmjeha i šarma naših aktera na sceni nije ni malo nedostajalo. I ovog puta su dokazali da svojom emocijom, plesom i vješto uvježbanom koreografijom mogu nas prenijeti u priču „Serenade o ljubavi“, u muziku iz Balkan ekspresa i čuvenu „Mund harmoniku“, ali i među okvire ruske kulture uz pratnju pjesme „Čokolada“.
Programu su prisustvovali ministarka Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Naida Nišić, ministarka Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore , Anđela Jakšić – Stojanović i predstavnici lokalne uprave Opštine Nikšić.
Zahvaljujemo se drugarima iz KUD „Čigra“ koji su i ovog puta dodatno obogatili naš program i doprinijeli da zajednički pošaljemo poruku inkluzivnosti.
Zahvaljujemo se Kristini Jocović koja je za kraj večeri, zajednički sa našim drugarina i drugarima iz KUD „Čigra“ otpjevala pjesmu „Zima nikšićka“ koju smo iskoristili kao poruku nade za neko bolje sjutra.