Literarni konkurs "Dajem ti krila da poletiš"

Dnevni centar je prije mjesec dana organizovao literarni konkurs na temu ,,Dajem ti krila da poletis", kao povod za obilježavanje Dana osoba sa invaliditetom. Tročlani žiri, Radojka Koprivica - predsjednik žirija, Dragica Milović- član,Rajna Drekalovic- član), donio je sljedeći odluku:
1. Nikolina Popara, učenica IX razreda OŠ ,,Janko Mićunović"- Vitalac
2. Lara Vujković, učenica IX razreda OŠ,,Radoje Čizmović-Ozrinići;
3. Lazar Karadžić, učenika VI razreda OŠ ,,Olga Golović"
4. Sanja Tepavčević, učenica VII razreda OŠ ,,Jagoš Kontić;
Kako je na konkurs stigao veći broj radova od učenika petog razreda , žiri je odlućio da izdvoji rad i nagradi ga Specijalnom nagradom. Tu nagradu je dobila Sanja Mićković OŠ ,,Dušan Bojović" Župa Nikšiçka.
Nagrađenima su nagrade dodijelili potpredsjednik Opštine Nikšić, gospodin Mitar Goranović i predsjednica žirija Radojka Koprivica.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima konkursa , koji su svojim radovima poslali tople i njezne rijeci koje nose jaku poruku i podršku. Takođe, podrška je stigla i od Djecijeg hora Zahumlje, gdje su djeca pjesmom pozvala i drugare iz Dnevnog centra koji su im se na kraju pridružili na sceni.
Posebnu zahvalnost danas dugujemo firmi Multicom koja je prvonagrađenog nagradila sa tabletom, i firmi Goranovic na paketu ,,slajs" proizvoda.